lørdag 12. februar 2011

Her er noen utsnitt fra
vognteppet
som jeg sydde til det yngste
barnebarnet vårt






De to teppene under er to babytepper som jeg har sydd til korbasaren i fjor.









Denne er jo veeelidiiiig lenge siden jeg sydde. Har fremdeles 2 stk til som er nesten ferdig. Men denne fikk ett nytt hjem hos en kordame.







Har sydd en mobilholder til en venninne. Hun ville gjerne ha bilde av barnebarn på den. Ble den ikke søt?

onsdag 9. februar 2011






Hei igjen.






Jeg klarer ikke holde meg helt borte fra dataen fordi om jeg skal på korøvelse. Må bare legge ut noen småting fra lille Arielle sin navnedag. Synes ikke jeg kunne legge ut før jeg hadde spurt om lov, men jiippppi, det fikk jeg.






Vi hadde en flott opplevelse på SAS-hotellet i Bergen. Human Etisk Forbund arrangerte navnedag og det var 20 barn som var med i den seremonien. Flott festtale og fin underholdning var det også. Etter den seremonien reiste vi i Birkelandsbotn til mormor og morfar og feiret dagen der. Hjemmelaget tapas sto på menyen, nam, nam, det smakte herlig.






Her ser dere noen av bildene vi har tatt av de små gavene hun fikk fra oss.


Og morfar har skrevet dikt!
I går kveld ble det ett lite mobilhus. Dette har jeg tenkt å gi bort til en som alltid legger telefonen fra seg på en lur plass slik at hun ikke hører den når noen ringer. No har hun ingen unnskyldning lenger, den kan henge fast på henne ---- luuurt ----.

Men det er vel snart på tide for meg å gå og "stæsje" meg litt. Koret kaller med masse Beatles-låter og det må jeg jo ha med meg. Ha en fin kveld alle sammen.




Prøver meg igjen jeg. Her forleden gikk jeg forbi kommoden i entreen vår, (ja det gjør jeg jo selvsagt mange ganger for dagen), da kom jeg plutselig på at den duken som låg der har jeg ikke vist dere. Lenge før jul fant jeg plutselig noen utskjærte og påbegynte blokker. Hmm, tenkte jeg, dette må da kunne brukes, var egentlig ikke min type stoffer da, men, men. Som tenkt så gjort. Sydde dem sammen og her er resultatet. Fargene kommer ikke helt frem, dette er jo ett veeeldig dårlig mobilfoto i dårlig lys sannsynligvis. Men som lite entusiastiske hobbyfotograf jeg er, får dette holde. Fargen på "blomsten " skal være mørk lilla, og på det beige stoffet er det bittesmå lilla roser med grønne små blader. Det var det, og det "værste" av alt var jo at jeg ble veldig begeistret for det ferdige produktet. En ufo ferdig, ikke verst det, tatt i betraktning av at jeg ikke likte produktet i utgangspunktet.
Så var det vinhønen da , også tatt med mobiltelefonen lenge før jul.

torsdag 3. februar 2011

Hei Folkens!!!


Jeg har vunnet i Cille sin giveaway. Se den flotte premien. Tusen, tusen takk Cille, og jeg som trodde jeg ikke hadde noe vinnerlykke. Heldige meg. No blir det å gå og vente og å kikke i postkassen hver dag.

Cille har en veldig koselig blogg som dere bør besøke. Her er adr. hennes: