torsdag 20. oktober 2011

Billedkavalkade

 Her kommer enda en billedserie av ting jeg har sydd i den senere tid. Det blir ofte at jeg syr småting, glemmer og ta bilder og derfor blir det sjeldent at jeg blogger. Skulle jo ha gjort dette etter hvert, da hadde jeg kanskje også fått skrevet en liten historie også. Jeg håper likevel at det kan være koselig for dere å se disse småtingene som jeg lager.

Håper at jeg skal få litt bedre tiltak til å blogge, for ikke å snakke om å skrive litt om hverdagen min. Har satt inn nye batterier i kameraet mitt, så forhåpentligvis vil jeg begynne å bruke det igjen.

Alle disse bildene som dere ser i mine innlegg fra de siste dagene er tatt med min mobil, det vises jo selvsagt, men dere kan jo få ett inntrykk av det jeg holder på med.

I dag morges våknet jeg forresten til snøkledde fjelltopper, så nå er vel ikke vinteren så langt unna.


Jeg

Jeg håper dere vil få en fin dag videre. Gleder meg til i morgen for da skal jeg på kurs som varer i hele helgen. Acetat, silkemaling og skalpell er innkjøpt,så da kan bare madam Støve komme og undervise oss hos Anne Kari på Arnatveit

2 kommentarer:

  1. Hei! Tusen takk for kommentar på bloggen min!
    Du lager virkelig mye fint og ting ser så forseggjorte ut! Jeg legger meg til som følger hos deg og kommer tilbake og ser mer senere. Ha en super dag!:o) Hilsen fra Siv

    SvarSlett
  2. Hei.
    Ja her var det mye pent.Har lagt meg til som følger.Kommer snart innom deg igjenn.Ha en kjempefin quilteuke.:)quiltehilsen fra meg.

    SvarSlett