onsdag 8. desember 2010

Siden jeg ikke har vært noe ivrig med nye innlegg de siste tre årstidene, legger jeg ut en liten fotoreportasje fra i sommer.

Da den yngste datteren skulle gifte seg fant vi ut at vi måtte finne på noe fint til ringene som de skulle gi hverandre i kirke. Gamlemor surfet på internett og fant fort ut at en ringbærerpute var tingen. Selvsagt måtte noen sy den, og det var jeg som fikk æren av det. ---Syntes forresten at den ble ganske så fin---. Denne skulle da sønnen til brudeparet bære når de gikk inn i kirken. Den lille brudepiken som da er datteren, hadde fått aldeles make kjole til seg og bamsen sin. De var helt bedårende og presten , en kvinnelig sådan, ble helt rørt over måten disse barna ble inkludert i hele begivenheten. Hun tok det til og med opp i talen som hun hold for brudeparet. En morsom liten gest.

Det ble ett flott bryllup på en nydelig julidag, og de små søte var veldig fornøyd med å få gå først inn i kirken.Dette blir spennende. Litt nervøs kanskje?Hele familien samlet til fotosession.
Noen ble fortere lei enn andre.

Noen som ser meg no?


No var prinsessen tydeligvis lei av at alle de andre også fikk oppmersomhet. Hun ville gjerne være stjerne alene. Er hun ikke knusbedårene?Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar