torsdag 21. mai 2009

KATASTROFE!!!!!På tirsdag skulle jeg sy ferdig det røde/hvite teppe som jeg har vist en liten bit av. Hva tror dere som skjedde.
MASKINEN MIN KORTSLUTTET!!!!!!

Skrekk og gru, det tar jo en hel evighet og få vite om den kan repareres, dyrt blir det også. Maskinen er jo etterhvert blitt 10 år gammel og ganske velbrukt.Jeg har en Pfaff creativ75ettellerannet, men no er det plutselig bråstopp. DEN LUKTET SVIDD. Jeg har allerede sterke abstinenser. Her måtte noe gjøres kjappt
Inn på "nettet" i en fart. Her fant jeg maskinen som jeg ville ha. En splitter ny Pfaff creativ 2.0.
En butikk på Ål kunne selge meg denne til en god pris. Jeg sparte faktisk 3000 kroner på å kjøpe den der i forhold til i Bergens største symaskinsenter. No venter jeg spent på forsendelsen. Jeg antar at den kommer i posten til meg i midten av neste uke (håper jeg).Denne maskinen kan jo brodere også, det kunne ikke min gamle.
Senere får jeg levere inn den gamle for å se om den kan gjøres noe med. Kan være greit å ha en reservemaskin dersom ikke reperasjonen blir så dyr.
Dagene går så alt for sakte for tiden !!!!!!!!!!!!

1 kommentar:

  1. Trasig med en maskin som bryter sammen. Men så får du jo noe flott som erstatning. Har kjøpt akkurat samme maskinen selv, men leser fortsatt bruksanvisningen. :-) Ha ei riktig fin helg.

    SvarSlett